Skip to content

Webinar: Meet FinData

Maak in één uur kennis met FinData

Graag delen wij delen wij onze inzichten van de afgelopen periode en vertellen over onze ambities.
Ben je adviseur, geldverstrekker, softwareleverancier of gewoon geïnteresseerd in wat we doen, schrijf je dan hieronder in.

Zodra er weer een webinar plaats vindt nemen wij contact met je op.

Schrijf je in:

Na de zomer worden er weer nieuwe webinars ingepland.

Meet FinData!

Met gepaste trots informeren we jullie dat wij een belangrijke volgende stap zetten in de ontwikkeling van het FinData platform.
De afgelopen maanden is het platform doorontwikkeld, is de dienstverlening voor de eerste fase van Early validation ingericht en zijn de acceptatiegidsen van alle geldverstrekkers ingeregeld in FinData.

Sinds maandag 19 oktober toetsen wij Early validation in de praktijk door de start van een pilot die liep tot einde 2020. In 2021 wordt Early Validation voor de hele markt aangeboden via o.a. Adviesbox Online. Het is onze ambitie om op 1 juli 99,9% accuraat en 90% volledig alle acceptatieregels gedigitaliseerd te hebben. 

Onderwerpen tijdens het webinar:

Bereikte resultaten

Demo's van het FinData platform

Ambities

Over FinData

Wij digitaliseren tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. 

We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.

FinData stelt partijen in staat de ideale match te maken. Wij digitaliseren tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief