Skip to content

Portaal

Het Productdata platform voor digitale distributie van rentes, productkenmerken en acceptatiebeleid.

In het FinData portaal voert de aanbieder wijzigingen in de rentetarieven, productinformatie en acceptatiecriteria voor zijn producten in. Alle wijzigingen worden via een 4-ogen principe definitief. Alleen geautoriseerde gebruikers krijgen rolgebaseerd toegang. Via het portaal wordt ook de productenapp gevuld. 

Video afspelen

Productenapp

De productenapp maakt het leven van de adviseur weer net iets makkelijker door snel rentes en productvoorwaarden met elkaar te vergelijken. 

Naast actuele rentes worden ook toekomstige rentes getoond, hiermee voorkomt de adviseur verrast te worden. Ook kan een download gemaakt worden van de selectie t.b.v. dossiervorming of om met klanten gedeeld te worden. 

FDS (FinData Data Services)

Iedere wijziging in rentes of voorwaarden worden via een API bericht rechtstreeks gedeeld met softwareleveranciers Daarnaast kan het renteblad gedistribueerd worden naar eigen maillijsten. Doordat iedere wijziging direct en op correcte wijze van de bron bij de afnemer terecht komt, worden invoerfouten en interpretatieverschillen voorkomen.  

De voordelen van het portaal

Minder beheer

Toegang tot de markt

De voordelen van het portaal

Softwareleveranciers

Aanbieders

Consument

Intermediair

Dus geen vertragingen meer en altijd 100% actueel.

Meer weten?
We vertellen je graag meer!