Skip to content

Over FinData

Onze missie? Het platform zijn voor financiële productdata.

FinData wil een toonaangevende bijdrage leveren aan een efficiëntere keten in de financiële branche. Dit doen we door via het Portaal productinformatie te digitaliseren. Met de Validator stellen we gebruikers van softwarepakketten in staat om de ideale match tussen consument en productaanbod te realiseren. Vervolgens stellen we marktpartijen in staat een verdere efficiëntie te bereiken door verkregen data beschikbaar te stellen via de Monitor.

FinData realiseert deze missie in samenwerking met andere partijen waarmee we elkaars positie, kennis en diensten versterken. 

Wij zijn een transparante, innovatieve organisatie die gericht is op samenwerken om de branche vooruit te helpen en zelf een centrale positie op gebied van validatie in te nemen.

Betrouwbaar

Samenwerkings-gericht

Transparant

Toegankelijk

FinData in cijfers

FinData is ISO gecertificeerd. Klik hier om daar meer over te lezen. 

FinData Access B.V. is een initiatief van Intersoftware Group B.V., producent van Adviesbox, software voor de financiële markt.
Door een heldere organisatiestructuur en het onderbrengen van de IP-rechten in een aparte Escrow overeenkomst, is de continuïteit gewaarborgd voor de gebruikers en afnemers. 

Een Raad van Commissarissen voorziet de directie van advies en bewaakt nauwlettend de gestelde richtlijnen met betrekking tot de platformfunctie in de financiële dienstverlening. 

Meer weten?
We vertellen je graag meer!