Skip to content

Over FinData

Onze missie? Het platform zijn voor financiële productdata

FinData wil een toonaangevende bijdrage leveren aan een efficiëntere keten in de financiële branche. Dit doen we door via het Portaal productinformatie te digitaliseren. Met de Validator stellen we gebruikers van softwarepakketten in staat om de ideale match tussen consument en productaanbod te realiseren. Vervolgens stellen we marktpartijen in staat een verdere efficiëntie te bereiken door verkregen data beschikbaar te stellen via de Monitor.

FinData realiseert deze missie in samenwerking met andere partijen waarmee we elkaars positie, kennis en diensten versterken. In de vorm van Consultancy zal FinData ondersteuning bieden om optimaal van de voordelen van het platform gebruik te maken.

Betrouwbaar

Samenwerkings-gericht

Transparant

Toegankelijk


FinData Access B.V. is een initiatief van Intersoftware Group B.V., producent van Adviesbox, software voor de financiële markt.
Door een heldere organisatiestructuur en het onderbrengen van de IP-rechten in een aparte Escrow overeenkomst, is de continuïteit gewaarborgd voor de gebruikers en afnemers. 

Een Raad van Commissarissen voorziet de directie van advies en bewaakt nauwlettend de gestelde richtlijnen met betrekking tot de platformfunctie in de financiële dienstverlening. 

Meer weten?
We vertellen je graag meer!