Skip to content

Deepdive met FinData

Ontdek wat FinData voor jou kan betekenen

Ben je geldverstrekker of softwareleverancier en wil je weten wat FinData voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je aan voor een kennismaking 1 op 1 of ‘ in-house’ deepdive met je collega’s. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Neem contact met me op:

Over FinData

Wij digitaliseren tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. 

We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.

FinData stelt partijen in staat de ideale match te maken. Wij digitaliseren tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief